Bio hydraulikolie

Hos DK Lube har vi de senere år været inden i en proces hvor vi har specialiseret os i bio nedbrydelige olier og fedter. Vi er i dag importør af York´s bio nedbrydelige smøreolier og har derfor et unikt produkt at tilbyde vores kunder på det danske marked. York er en uafhængig fransk smøreolie fabrik som igennem de sidste 25 år har specialiseret sig i at producere og udvikle bio nedbrydelige olier og fedter. Her på siden kan du se lidt om de mange fordele der er ved at bruge York´s bio olier.

Udover de indlysende fordele der er ved de miljømæssige aspekter, er der andre oplagte fordele ved at gå fra traditionelle olier over til bio olier. De bio nedbrydelige olier af typen mættet ester (York 977 & 777 BIO) har for længst overhalet de traditionelle olier på markedet hvad angår performance. Produktet har enestående kulde og varme egenskaber og egner sig derfor fantastisk godt til materiel som opererer i ekstrem kulde eller varme.

Langt de fleste bio olier som bliver solgt på det danske marked er af typen umættet ester, men med York 977 & 777 BIO kan vi tilbyde et ”mættet ester” produkt. Som det ses på grafen nedenfor er der langt længere levetid med York 977 & 777 BIO end traditionelle olier eller et bio produkt af ”umættet ester”. Vi garanterer minimum 3-4 gange længere levetid, men i visse tilfælde har test bevist at der er helt op til 10 gange længere levetid. Det er virkelig ”value for money”. Vær med til at gøre en forskel for miljøet men gør også en forskel for din eller din virksomheds økonomi.

 

 

Kontakt os for at høre mere om de mange fordele der er ved at bruge York´s bio nedbrydelige hydraulikolier !