Om DK Lube

DK Lube ApS er et etableret firma på det danske smøreolie marked. Firmaet er stiftet i 2010 af direktør Torben Gørfeld. Smøreolie markedet er ikke nyt for Torben som har mere end 20 års erfaring med salg af smøremidler.

DK Lube ApS er i dag en seriøs aktør på det danske smøreolie marked og som importør af både Champion og York smøremidler har vi et unikt produkt sortiment til at betjene alt lige fra professionelle værksteder, landbruget, vognmands forretninger, industri, marine branchen m.m.

Champion produktet vokser markant i Danmark, hvilket har betydet at DK Lube er blevet udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed i både 2015 og 2016. Dette er ikke uden grund, Champion er hele tiden på forkant med udviklingen og som oftest først med nye produkter i et marked som hele tiden udvikler sig. Årsagen til at Champion er blandt de første på markedet med nyudviklede produkter, skyldes et stærkt samarbejde med langt de fleste japanske og europæiske bil producenter.

DK Lube´s målsætning er, at tage udgangspunkt i den enkelte kundes behov og yde en personlig og engageret service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af vores Champion sortiment, men finder du alligevel ikke det du søger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Torben Gørfeld